Prima pagină » Kreatoria: Cristina Moldovan (Designer Florist): Flori la Castel este demersul artistic dedicat castelelor mai puțin cunoscute din România!

Din 2015 prezint pe kreatoria.ro CREATIVITATEA în diferite forme: fie cea artistică, fie creativitatea pragmatică în afaceri creative.

Interviul de astăzi – care face parte din proiectul Creative Business Serial – reușește să îmbine ambele sectoare ale creativității. Spledoare nu doar în iarbă, ci și la Castel. Iată un dialog despre lumea florilor puse în slujba unui bine mai înalt: salvarea castelelor din România! Altfel spus, un semnal de alarmă istoric îmbrăcat în limbajul florilor.

Impresionat este și traseul creatoarei proiectului Flori la Castel. Cristina Moldovan a trecut de la jurnalism și advertising, la management și design floral, de la București la Brașov, de la Directoare Reader’s Digest la fondatoarea, tot în 2015 (pesemne a fost un an creativ intens), a unei companii bazate pe flori și evenimente.

Acesti 5 ani au însemnat sute de evenimente private decorate cu flori, proiecte fără precedent în România. Să lucrezi cu mainile este terapeutic iar atunci cand faci din pasiunea ta o muncă te simți binecuvântat! spune creatoarea.

www.florilacastel.ro este site-ul proiectului dacă vrei să zăbovești pe toate pozele de până acum.

Episodul 1 a fost realizat cu finanțare proprie.

Episodul 2 a fost realizat cu sprijinul Fundației Prețuiește Clipa coordonată de doamna Georgeta Nenciu

Episodul 3 va fi sponsorizat parțial de Fundația Prețuiește Clipa coordonată de doamna Georgeta Nenciu, fiind necesar încă un sponsor pentru realizarea lui. Pentru sponsorizări puteți scrie coordonatoarei proiectului.

Citește interviul pe Kreatoria.ro

Pictural Decor

Vezi toate postările

Adaugă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *