Prima pagină » Echipa

Echipa

Cristina Moldovan

Inițiator și Coordonator Proiect Flori la Castel

Poveștile și creația sunt atomii ființei mele! Mi-au trebuit câțiva ani să înțeleg asta și, tocmai de aceea, acum, când știu exact cine sunt, întreaga mea energie creatoare vibrează, se dăruiește și naște proiecte cum n-au mai fost. 

Flori la Castel este proiectul meu de suflet dedicat României neștiute pe care o descopăr prin povești frumoase dezvoltate în filme artistice de scurt metraj.

Eu sunt Cristina Moldovan, sunt designer florist, am 42 de ani si o echipă fantastică alături de mine. 
Din dragoste pentru România, voi face din proiectul meu un brand de țară!

Rămâneți în poveste, basmul floristic abia a început!

Andreea & Ionuț Mihai – FotoMihai

Fotografia nu va avea niciodată viața dacă fotograful nu îi va dărui pasiunea lui. Să înțelegi nevoile subiectului, să comunici cu el, să îl ajuți să aibă încredere în el, să fie pe aceeași lungime de undă cu tine! Cel care trebuie să facă primul pas este fotograful.

Am intrat în proiectul Flori la Castel atrași de energia Cristinei și de poveștile ei. Am ascultat-o și pe ea și pe Florin ca niște copii la gura sobei și, în final, am zis DA, cu toată inima. Nu ne-am gândit că va fi atât de amplu și că cere atîta implicare fizică și psihică dar a meritat fiecare secundă!

Este un proiect magic și, atîta timp cît ni se cere ajutorul, vom face tot posibilul să dăm viață poveștilor spuse de Cristina. Flori la Castel este un proiect cu oameni, pentru oameni! 

Tiberiu Oprea

Filmare imagine și montaj

 

Un om de 48 de ani cu 25 de ani de televiziune in spate. Timelapse-uri, cut-uri, raff-uri, fade-uri. Pasiune pentru gros-planuri. Dar și pentru întorsături ca în filmele lui Tarantino.

Am venit în proiect pentru că îmi aduce mult oxigen!

Andrei Ganea

Filmare imagine și montaj

Numele meu este Andrei Ganea și sunt unul din videografii proiectului Flori la Castel. De meserie sunt fotograf/videograf iar munca, pe care o depun pentru toate proiectele mele, o fac din pasiune și plăcerea de a da viață creațiilor ce ajung la inimile oamenilor.

Acest proiect a fost o provocare pentru mine, prin natura complexității dar și din ideea de a da viață României și istoriei ei demult uitate.

Mă bucur că am ajuns să colaborez cu aceasta echipă, pentru ideile minuate, mă simt extrem de norocos pentru această experiență de neuitat în care mi s-a dat oportunitatea să lucrez prin a transpune imaginația și experiența trăită. Îmi doresc ca și următoarele proiecte ce vor veni să fie la fel de dinamice și provocatoare, pentru a reda publicului o parte din istoria țării noastre.

Anda Oprea

Team support

Cu patru decenii în portofoliu și corporatistă de meserie, pentru mine proiectul Flori la Castel este un refugiu creativ, generator de concept și idei noi unde, alături de oameni pasionați de frumos, aduc un pic de optimism și energie.

Florin Moldovan

Sunt trup și suflet în proiectul Flori la Castel si sunt omul care nu avea cum să lipsească din povestea asta. Proiectul Flori la Castel mi-a oferit ocazia de a cunoaște persoane, locuri si experiențe noi. Fără a folosi cuvinte mari, proiectul Flori la Castel este pentru mine un portal care reușește să mă transfere, nu de puține ori, într-o altă dimensiune, una fantastică!

Și eu fac lucrurile din dragoste pentru România!