Prima pagină » Misiunea

Misiunea

Flori la Castel este un proiect de suflet, născut în pandemie și promovat cu sinergie de întreaga echipă implicată!  

Flori la Castel este un demers artistic dedicat edificiilor mai puțin cunoscute din România, edificii care nu se află într-o stare fizică foarte bună dar care au în spate o poveste interesantă de spus. 

Castele mai puțin cunoscute din țara noastră și care au nevoie de popularizare vor intra în atenția echipei Flori la Castel care își propune să recreeze în spațiul lor fizic o zi din gloria lor de altădată. 

Proiectul presupune documentare, constituirea echipei de filmare pentru fiecare episod în parte, dezvoltarea scenariului reprezentativ și organizarea tuturor elementelor artistice și logistice necesare pentru filmarea și montarea episoadelor. Ulterior, fiecare episod lansat se bucură de apariții și emisiuni dedicate în spațiul mass-media.

Flori la Castel este un proiect artistic dezvoltat în jurul designului floral omniprezent în toate episoadele, atât din dorința de a reda viața de altădată a acelor castele, prin natură, culoare și parfum cât și pentru a transmite mesajul că acele edificii nu sunt complet pierdute ci doar așteaptă să primească viață. atenție, emoție și șansa de a redeveni edificiile mărețe care au fost cândva.

Flori la Castel are misiunea de a prezenta autorităților starea de degradare a edificiilor selectate dar și de a informa publicul larg că România încă are comori nedescoperite, comori arhitecturale care își așteaptă vizitatorii. 

Flori la Castel are misiunea de a deveni un brand de țară, promovând România așa cum ea nu a mai fost niciodată promovată, de o echipă de artiști antreprenori dornici să dăruiască țării noastre parte importantă din munca lor. 

Flori la Castel este sinonim cu originalitatea, creativitatea, pasiunea, dedicația și respectul dăruite cu tot sufletul!

Din dragoste pentru România, Designer Florist Cristina Moldovan – Inițiator și coordonator Proiect Flori la Castel