Prima pagină » Punctul.ro: Flori la castelul din Ozd

Un proiect artistic inițiat și coordonat de Designer Florist Cristina Moldovan din Brașov, intitulat Flori la Castel este un proiect de suflet, născut în pandemie. Dedicat edificiilor mai puțin cunoscute din România, care sunt în paragină, dar au o poveste interesantă de spus.

„Flori la Castel este un proiect artistic dezvoltat în jurul designului floral atât din dorința de a reda viața de altădată a acelor castele, prin natură, culoare și parfum cât și pentru a transmite mesajul că acele edificii nu sunt complet pierdute, ci doar așteaptă să primească viață, atenție, emoție și șansa de a redeveni edificiile mărețe care au fost cândva. Flori la Castel are misiunea de a prezenta autorităților starea de degradare a edificiilor selectate, dar și de a informa publicul larg că România încă are comori nedescoperite, comori arhitecturale care își așteaptă vizitatorii”, precizează Designerul Florist Cristina Moldovan.

Proiectul presupune documentare, filmare, prezentare, promovare și pentru asta există echipa de artiști antreprenori dornici să dăruiască țării noastre parte importantă din munca lor. Alături de Florin Moldovan, Andreea&Ionul Mihai-foto, Tiberiu Oprea filmare și imagine, Andrei Ganea filmare, imagine și montaj, Anda Oprea team support.

Citește tot articolul pe Punctul.ro

Pictural Decor

Vezi toate postările

Adaugă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *